Junior Keuken Chef

Wil jij bij het begin zijn van de smaak ontwikkeling van de allerkleinste?

Happy Melons kookt (h)eerlijke duurzame maaltijden speciaal voor kinderopvang. Bij Happy Melons geloven wij dat iedereen recht heeft op een gezonde voedingsbasis, daarom koken wij elke dag een verse warme maaltijd voor de allerkleinsten. Wij leveren onze maaltijden aan diverse kinderopvang organisatie in de Randstad. Gemak, vers, gezond en duurzaam staat bij Happy Melons centraal.

Wat doen wij nou?

Elke week koken wij verse vegetarische maaltijden voor verschillende kinderopvang in de Randstad. Alle maaltijden worden door ons zelf bedacht, getest, gekookt en nog een keer getest om tot slot in grote batches gekookt te worden voor onze kleine klantjes. De maaltijden worden op maandag en woensdag vers aangeleverd bij de kinderdagverblijven. 

Waar staat Happy Melons voor?

Onze missie is om de voorloper in de voedingstransitie binnen kinderopvang te worden, door vegetarisch de norm te maken in plaats van de uitzondering. Ons doel is om over vier jaar heel de randstad te voorzien van (h)eerlijke duurzame warme maaltijden voor kinderopvang. Maar daar hebben wij wel hulp bij nodig!

Wat zoeke wij?
 • Iemand die geen vreemde is in de (professionele) keuken. Je hoeft geen koksopleiding te hebben afgerond. Wij zullen jou in het begin begeleiden en opleiden tot een ware expert in peutermaaltijden.

 • Iemand die secuur kan werken. Onze recepturen zijn tot op de gram uitgewerkt, wij zoeken iemand die er lekker op gaat om een recept tot in de puntjes te volgen.

 • Iemand die flexibel is. We zijn (nog) een klein bedrijf en dat betekent dat de werknemers flexibel moeten zijn. Is de chauffeur een dagje ziek? Jij vindt het dan geen probleem om de auto in te stappen en je collega voor een dagje te vervangen.

 • Iemand die het leuk vindt om mee te denken over nieuwe recepten. Bij Happy Melons zijn we continu op zoek naar nieuwe smaak explosies voor de kleintjes.

 • Iemand die het leuk vindt om groot inkopen te doen. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met planning en inkoop, maar je moet er wel voor openstaan om deze nieuwe skills je eigen te maken. 

 • Iemand die het geen probleem vindt om op zondag te werken.

 • Iemand die een baan zoekt voor 24-32 uur per week.

Wat bieden wij?
 • Wij zorgen dagelijks voor een heerlijke (gezonde) lunch.

 • Wij zijn een jong bedrijf en staan open voor leuke, nieuwe ideeën vanuit jouw kant. 

 • Wij maken samen met jou een persoonlijke roadmap en doen er alles aan om jou daar naartoe te laten groeien.  

 • Naast uiteraard een financiële vergoeding, bieden wij ook 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), elke maand een gezellige VrijMiBo én maandelijks een sportevenement.

Geïnteresseerd in deze functie

Stuur je CV en korte motivatie waarom jij bij Happy Melons wil werken. 

Telefoonnummer: 06 10 682 662