Ons verhaal

_DSC3232_01042021_HAPPYMELONS.jpg

HAPPY MELONS is ontstaan uit het idee dat eten verbindt.

 

Al op jonge leeftijd worden de eerste verschillen tussen kinderen duidelijk door de maaltijden die zij aangeboden krijgen - veganistisch, vegetarisch, flexitarisch, koosjer, paleo, halal, glutenvrij…  Het is maar een greep uit de vele diëten die er bestaan. Gelukkig is er, ondanks deze verschillen, één overeenkomst die ervoor zorgt dat de maaltijden er bij mensen thuis altijd vrolijk en kleurrijk uitzien .... en dat zijn de groenten

Groenten vormen de gemeenschappelijke basis die maakt dat onze recepten niet uit één hoek komen, maar juist uit alle hoeken van de wereld. Happy Melons biedt een ​​verscheidenheid aan maaltijden die met vork en mes, met de hand of met eetstokjes, gegeten kunnen worden.

 

In een diversiteit aan recepten, verschillend van kleur en grootte, geserveerd op verschillende borden, zorgen groenten er juist voor dat iedereen zijn stoel dichter aan wil sluiten bij dezelfde tafel. Dit is de missie die Happy Melons omarmt en wil promoten niet alleen bij het jonge publiek, maar bij iedereen: eten verbindt!

_DSC2530_01042021_HAPPYMELONS.jpg