Ontmoet de vrouwen achter Happy Melons

Hey daar! Wij zijn Willemijn en Barbara, de trotse eigenaresses van Happy Melons.


Wij zijn met Happy Melons begonnen, omdat wij een passie hebben voor koken en iedereen willen inspireren om gezonder te gaan eten, al dan niet duurzamer te leven. Gezond eten begint op jonge leeftijd, waarom niet beginnen bij de kinderopvang? – dachten wij. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de maaltijden voor iedereen toegankelijk zijn en een bijdrage leveren aan het milieu. Duurzaamheid staat bij ons daarom hoog in het vaandel, daarom koken wij vegetarisch en gebruiken wij duurzame bakjes van samengeperst suikerriet. Hieronder leggen wij onze pijlers even kort uit.


Maaltijden voor de kinderopvang

Kennismaking met verschillende voedingsmiddelen begint van jong af aan. Ouders kunnen ongeveer vanaf 4 tot 6 maanden beginnen met het geven van kleine beetjes vaste voeding. Daarom willen wij graag bij de jonge kindjes beginnen waar de smaakontwikkeling start, de kinderopvang. Door onze maaltijden krijgen de peuters per portie voldoende voedingsstoffen binnen, waaronder voldoende groente, eiwitten en vezels. Bovendien zijn alle maaltijden zoutarm en volledig volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum.


Duurzaamheid

Verder is duurzaamheid ook een belangrijk aspect binnen ons bedrijf. Om deze reden zijn alle maaltijden vegetarisch en verpakt in een verpakking van suikerriet. Ook worden de soepen verpakt in glazen potten, deze potten worden door de bezorgers na gebruik bij ons ingeleverd en grondig schoongemaakt.


Ook nieuwsgierig geworden naar onze maaltijden? Neem dan contact met ons op via info@happymelons.n of bel ons op 06 10 68 26 62